ĆOMI
Miroslav, Miki

Za razliku od mnogih, Ćomi je komunikativan. Pravi „komunikator“ a ne neki hermetičan tip. On ne trenira kako bi isklesao mišiće za plažu. Fokusiran je na posao.

E sad. Ne bismo mi bili efikasni tako, kada ne bismo znali koga da pitamo za savet na temu šta činiti i kako rešiti složene molersko-farbarske situacije.

Upravo tu smo u prednosti za jednog „krupnog igrača“ kakav je naš Ćomi. Prosto, on vas uči da ostanete smireni i pribrani u teškim okolnostima. Ćomi uvek ima toplu reč za kupce i saradnike, a ujedno i lepu. Pa kada pridodamo i njegov široki osmeh… Znajte, kada krenete u nove molersko-farbarske bravure, a pritom imate sreće da naiđete i sarađujete sa Ćomijem… biće to najbolji početak vašeg novog izgleda.

SUKI 
Big mama

Važan deo našeg ansambla, neumorni borac sa brojevima i ciframa, sa širokim spektrom najneverovatnijih viđenja trenutnih situacija u okviru istog , i još blistavijim rešenjima.

Šta reći, veliki borac protiv brojki i slatkiša, iste pobeđuje, i uvek uz blagu reč.

DARE
Gazda Darko, Bartez, DIREKTOR

Kapiten naše šarolike ekipe.

Odličan primer kako uspešan sportista treba da prenese zdravu atmosferu u poslovanje i da od najrazličitijih članova stvori jednu celinu koja funkcioniše kao pravi tim.

Možete ga često videti u našem vozilu brze i efikasne dostave. 

P.S
O gazdi i sportistima uvek sve najbolje.

VESA
gosnVesić

Uspešno ukomponovao modno iskustvo sa molersko farbarskom tematikom. Čovek za ruku ispred drugih. Širok osmeh i kreativni komentari.

Uneo revoluciju što se tiče potrošnje sredstava za negu ruku u naš kolektiv.

Uvek spreman da sasluša i predloži po nekoliko brilijanthih rešenja.

Jednom rečju, dobili smo na eleganciji kompanije.

SALAMA
Deki, Salaminjo

To je pravi izdanak Nemačke škole. Precizan i kratak u svojim odgovorima, toliko da ćete zaboraviti zašto ste uopšte i došli. Poseduje tajne recepture pomoću kojih i u pustinji možete napraviti boju koja pokriva „kao ćebetom“. Ukoliko ste ne odlučni on će Vam se polako približiti, kratkim skokovima, kao fudbaler u živom zidu – pravi „psihijator“. Ispratiće Vas sa ALLES GUTE UND VIELEN DANK.

PUZA
Puzović, Slaviša

Kao mlađi referent, prošao kroz sve mlađe kategorije ovog zanata.

Uvek spreman za šalu, zna odgovor na sva vaša pitanja i nedoumice.

Veoma komunikativan, svestran, bavi se molerajem, keramikom, automobilima a usput je i veliki obožavatelj narodne književnosti i redovan član mnogih biblioteka u gradu.

Uskoro će uraditi svoju vizit kartu sa svih 7 brojeva telefona na koje je uvek dostupan.

PECA
Valentino Rosi

Doktor u motociklizmu, ali i doktor za vaše zidove.

Kada vidite Pecu na motoru znaćete da je proleće počelo i da je vreme za vaše adaptacije. Uvek ćete dobiti pravi savet kako da brzinom Dukatija ili Jamahe efikasno rešite vaše molersko-farbarske dileme.

MIROSLAV
Mića Stariji (da ne budemo grublji)

Ovaj energični deda će vam mudrim savetima znatno olakšati svaki posao na koji ste prionuli.

Nesebično će vam otkriti decenijama čuvane drevne tajne ovog zanata. 

Uvek spremno dočekuje mušterije ispred radnje, strpljivo deleći savete i prihvatajući njihove probleme kao svoje.

Veoma je važno saslušati ga jer kažu da „ bez starca nema udarca“.

MILOŠ
Mali, Miki

Akademsko krilo našeg tima. Kako ništa ne može bez akademaca tako nismo mogli ni mi, s njim smo dobili na kompaktnosti i kreativnosti.

Kad god se desi neka zanimljiva situacija i dođe do zastoja u idejnim rešenjima i funkcionisanju tima, tu se pojavljuje on, povezujući sve linije kao Pirlo.

Široki osmeh i brze, egzaktne ideje odlike su Okeanovog „zlatnog džokera“.

Igrač koji nam daje za pravo da optimistično gledamo nastavak borbe ka vrhu =)

Mili

Saradnicima Ocean colora pored saradnje i kvalitetnog asortimana,važne su izuzetno i pozicije u timu.Stručni šab Ocean Colora u tome nije grešio.Krupni igrači prave razliku,bez njih ništa ne bi izgledalo tako dobro.Stameni libero Mili,komandant štoperske linije,novo je pojačanje Ocean colora.Brza reakcija,gracioznost,dobar završni pas,sa širokim osmehom u svim segmentima farbarolike igre,odlike su naše nove akvizicije.Sada pohod na vrh nije bez pokrića

Crni

Deo našeg tima uvek u pokretu, legitimni naslednik Branimira Mitrovića Floyd-a. Fantastičan brzinac, uvek u zelenom talasu, kada uđe u kruđni tok vozi po nekoliko krugova, i opet zakombi ispred svih. Višestruki osvajač Color-Raly-a, šampion farbule 1.