O nama

Osnovani smo 2002. godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo. Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2.

Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu.
 
Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo.

OCEAN COLOR poseduje 2 kombija za prevoz kupljene robe. Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku. Naši objekti nalaze se na tri lokacije, Tošin bunar 148 – Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun i Bulevar Milutina Milankovića 28 , 11070 Novi Beograd.

Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima. Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite.

Sarađujemo sa svim grupama, od surovih profesionalaca, majstora stare škole do uradi sam kreativaca. Konstantno sticanje novih znanja, kao i usavršavanje stečenih, odlike su tima Ocean Color-a.

Svoja interesovanja i zahteve koje tržište postavlja pred nas, konstantno usklađujemo i delimo u sve više pravaca.

Od prvobitnog početka sa bojama i lakovima, sve više su tu sistemi hidroizolacija, suve gradnje, elektromaterijal, vodovodni materijal, metalna galanterijai šrafovska roba.

Svakako treba spomenuti i sve prisutniji i traženiji Yachting program.U našim prodavnicama je takođe i veliki broj mix sistema za mešanje boja domaćih i stranih proizvođača. Treba spomenuti i Grayihel sistem, visokoprofesionalni mix sistem za zanatlije. Ovaj sistem omogućava kupcima da koriste različit odnos veziva i pasti i prilagode proizivod situaciji i potrebi, kada treba kvalitetno obojiti sa 1k i 2k završnim premazima kao i 2k epoxy emajlom.